Foto’s

Hier komen foto's te staan van diverse culturele evenementen die geweest zijn

 Heeft u vragen of opmerkingen

contact

Klik op de onderstaande link voor de foto's, u zult gaan naar onze foto album op Google foto's

foto's deel 2

Oudere optreden foto's vindt u op de onderstaande link

 foto's

Onderstaand welke optredens te zien zijn op foto's deel 2

* De Van Bertus Band, een Nederlandstalige band speelde nederpop en jazzrock met nummers van onder andere Raymond van het Groenewoud en Theo Nijland. De bezetting is: Pieter Engels: basgitaar, John Steur: gitaar, Evert: percussie, Rene: toetsen en Bert van Mourik: gitaar en zang.

* Waking Skies inmiddels ‘kind aan huis’ in Schenkerij de Beurs. Na een prachtig optreden in oktober stond de Waking Skies opnieuw op het kleine maar knusse podium van het Cultureel Café Geldermalsen. De band speelde frisse, stevige poprock met zangeres Ysja als eigenzinnige blikvanger.

* What’s New bracht modern jazz uit de jaren 50 en 60. Beer Westerhuis (piano, altsaxofoon) voltooide een opleiding klarinet en contrabas aan het conservatorium in Amsterdam. Hij was contrabassist in het Brabants Orkest. Gijs van Dedem (contrabas) werkte o.a. voor Organon Oss en was tot zijn pensionering deeltijd hoogleraar analytische biochemie. Jan Pilon (slagwerk) is handentherapeut en leider van de Bigband Veenendaal.

* Vince Vega inmiddels een goede bekende van het Cultureel Café. Bezetting  Lous van der Stempel, zang; Joost Prosman, gitaar/zang; Vincent Verdouw,bas; en Gert Komduur, drums.

* Tons of Blues neemt je mee naar de bakermat van de bluesmuziek, de Mississippi-delta, de kroegen van New Orleans. De bezetting van Tons of Blues is: zang (Fons), gitaar/dobro/mandoline (Michael), drums (Roon), bas (Gerard), bluesharp (Rene), piano/hammond (Chretien).

* Fwench Connection een obscuur djazz quartet uit de Betuwe, met Frans van Oostrom op e(c)lektrische gitaar, Melvin Könings op contrabas, Frank van de Woestijne op drums en Edwin Loeff als frontzanger.

Switch bestaand uit Twan de Kock (Vocals, guitar), Jordy van Eijk (Bass guitar), Koen Roza (Drums) en Wessel van Rooijen (guitar).

Jeugdorkest M-tastic! uit Meteren ontmoette zanggenootschap Latiedo uit Utrecht op 10 november 2017. Foto's staan onder de volgende link 

Sweet Blossom Orchestra een bigband met een traditionele bezetting tijdens 'dag van de kunst' op zondag 18 juni 2017

* Duo NoordWest bestaat uit Els Doekes en Thomas Steenweg op zondag 18 juni 2017 tijdens 'dag van de kunst'

Dr. Hip Hammond & Friends

* Rockende poëzie van JHNNMN en Inge Sander, bestaande uit Johan van Drunen (zang, gitaar), Edmond van As (drums), Mark Kwakernaak (bas), Willem Hochstenbach (gitaar), aangevuld met Helga Buitelaar (fluit, tinwhistle, doedelzak)

De muzikanten en vocalisten van Just-M! onder leiding van Aart Versluis vulde de avond met covers uit de Top2000

Theatergroep Manteau met try out van de musical Cinderella bij Cultureel Café Geldermalsen. 12 mei 2017